Vem är Skyze – Stefan Kasmuvic och är hans kurs legit?

Skyze

Stefan Kasmuvic, även känd som Skyze, är känd från sina artiklar i bland annat dagens industri där han berättar sin historia om hur han började med 700kr och inom 5 år hade tjänat 17 miljoner kronor på e-handel.

Han är även känd för sina exklusiva bilar som ofta bär en registreringslåt med just texten SKYZE.

Kurs i hur man blir ekonomiskt fri genom e-handel

Han säljer i dagsläget en kurs om hur man blir vad han kallar ”ekonomiskt och geografiskt fri”. Enligt hemsidan är detta Sveriges mest djupgående kurs som passar både erfarna och nybörjare inom e-handel.

Hur Skyze ser på en 5-årig masterexamen i marknadsföring från Handelshögskolan, där man även tränas i grundläggande kunskaper i företagsekonomi och varumärkesbygganade och vård av det större slaget framgår inte, men det låter som att den här kursen är ännu mer djupgående. Om det är skillnad på E-handel och annan handel i dagens värld (där de flesta företag säljer online till största delen) kan man kanske fråga sig?

Oavsett hur det ligger till med det, så är detta möjligen en kurs som ger dig allt du behöver för att lyckas bygga din egen e-handel av något slag. En sak är iaf tydlig, och det är att Skyze har väldigt dyra bilar och en allmänt hög levnadsstandard, vilket faktiskt kan betyda att han tjänat otroligt mycket pengar själv på e-handel.

Stefan Kasmuvics kurser börjar på 24 500kr och 49 500 kr om du vill ha direkt 1-1 kontakt med Skyze själv.

Lämna en kommentar